Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.
maaltijdbox 16 zoutarme vlees maaltijden kant en klaar Bekijk groter

16 natriumarme vleesmaaltijden, met XL-korting en gratis bezorging

Deze maaltijdbox bevat 16 zoutarme Hollandse vleesmaaltijden. Het zijn allemaal verschillende maaltijden met rundvlees, varkensvlees en kip. Aan een zoutarme maaltijd wordt tijdens bij de bereiding ervan in onze keuken helemaal geen zout toegevoegd. Door de aantrekkelijke XL-korting koste een natriumarme maaltijd maar 7,39 gemiddeld in dit pakket. En ook de bezorging is gratis!

€ 118,25 incl. btw

Samenstelling

Land Hollandse maaltijd
Type Dieetmaaltijden

Inhoud

 • € 8,15
  1 x

  Deze natriumarme maaltijd van gebakken speklapjes met jus is ambachtelijk bereid door onze koks. Het is een zoutarme maaltijd waarbij er helemaal geen zout aan de maaltijd is toegevoegd. De gekookte rode bietjes zijn licht aangemaakt en er zit een klein uitje door. De smeuïge aardappelpuree is gestampt van gekookte aardappelen. 

  € 8,15
 • € 8,65
  1 x

  Een heerlijke natriumarme maaltijd. Het sukadelapje is op traditionele manier langzaam gegaard, zonder toevoeging van zout tijdens de bereiding. De gekookte sperziebonen zijn licht gekruid. Daarbij mooie kruimige aardappelen. Het is een heerlijke zoutarme Hollandse maaltijd. 

  € 8,65
 • € 8,15
  1 x

  Deze natriumarme maaltijd bestaat uit een heerlijke hachée, bereid met met ouderwetse hachéekruiden en ui maar zonder toevoeging van zout. De rode kool is met lichtzoete appeltjes bereid. De gekookte aardappelen zijn kruimig. Een heerlijke, ouderwets lekkere zoutarme Hollandse maaltijd.

  € 8,15
 • € 8,15
  1 x

  Deze natriumarme oftewel zoutarme maaltijd bestaat uit lekker sappige gebakken kipfilethaasjes met een mooie bijpassende jus. De spinazie is vrij grof gesneden en maar een beetje aangemaakt. De puurheid van de spinazie is verrukkelijk. De gekookte aardappelen zijn kruimig. De zoutarme maaltijd is ambachtelijk bereid zonder toevoeging van zout.

  € 8,15
 • € 7,99
  1 x

  Een verrukkelijke natriumarme oftewel zoutarme maaltijd met twee ouderwets lekkere gehaktballetjes, op 'oma's wijze' gekruid maar zonder toevoeging van zout. Met een licht aangemaakte, grofgesneden gekookte andijvie. De aardappelen zijn heerlijk kruimig. Een echt lekkere Oud Hollandse maaltijd.

  € 7,99
 • € 8,15
  1 x

  Deze natriumarme oftwel zoutarme hutspot wordt in onze keuken bereid van zelfgestampte aardappelen en wortelen. De klapstuk is uit eigen slagerij. De klapstuk wordt langzaam gegaard in eigen oven en daarna door onze koks in mooie plakken gesneden. De smaakvolle en malse klapstuk heeft een heerlijke, bijpassende jus.

  € 8,15
 • € 8,15
  1 x

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. Een prachtige slavink van de keurslager, traditioneel gebakken door onze koks en voorzien van een heerlijke jus. De gekookte snijbonen zijn lichtgekruid, zonder sausje. De aardappelpuree is lekker smeuïg en wordt in onze keuken ouderwets gestampt van gekookte aardappelen. Een echt lekkere zoutarme Hollandse maaltijd. 

  € 8,15
 • € 8,15
  1 x

  Een heerlijke zoutarme maaltijd die bestaat uit een gebakken verse worst met een lekkere bijpassende jus en kleine bloemkoolstronkjes waar een bèchamelsausje over is gegaan. Met daarbij kruimige gekookte aardappelen.

  € 8,15
 • € 8,65
  1 x

  Een mooie zoutarme maaltijd. De runderrollade is in eigen slagerij gekruid en bereid. Daarna door onze koks gebraden in de oven, gesneden in mooie malse plakjes en voorzien van smaakvolle, bijbehorende jus. De witlof is kleingesneden en licht aangemaakt. De gekookte aardappels zijn lekker kruimig. Een ambachtelijk bereide Hollandse zoutarme maaltijd.

  € 8,65
 • € 7,99
  1 x

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. De varkensfricandeau uit eigen slagerij is in eigen oven langzaam gegaard en vervolgens gesneden tot mooie plakken door onze koks. De varkensfricandeau is voorzien van een mooie hoeveelheid jus. Met daarbij gekookte sperziebonen en kruimige gekookte aardappelen. Een ouderwets lekkere Hollandse natriumarme maaltijd.

  € 7,99
 • € 8,15
  1 x

  Een heerlijke zoutarme stamppot andijvie van zelfgestampte aardappelen, kleingesneden verse andijvie en gebakken varkensspekjes. Met daarbij een gebakken speklapje met een ruime hoeveelheid heerlijke jus. Een heerlijke Hollandse stamppot, ambachtelijk bereid in onze keuken. Aan onze natriumarme maaltijden wordt helemaal geen zout toegevoegd tijdens de...

  € 8,15
 • € 8,65
  1 x

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. Met een langzaam gegaard mals runderlapje met een mooie bijpassende jus. Smaakvol en op traditionele wijze bereid. Heerlijke stoofpeertjes uit eigen keuken en kruimige gekookte aardappelen die de maaltijd compleet maken. Een ouderwets lekkere Hollandse natriumarme maaltijd.

  € 8,65
 • € 8,15
  1 x

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. Een rijkelijk gevuld runderstoofpotje, lekker gekruid zonder toevoeging van zout door onze koks. Lekker langzaam gesudderd tot het vlees in de stoofpot heerlijk mals is. Met daarbij heerlijke spruiten, mooi groen en lekker van smaak. De gekookte aardappels zijn kruimig. Een verrukkelijke zoutarme maaltijd!

  € 8,15
 • € 7,99
  1 x

  Een smaakvolle Hollandse natriumarme maaltijd, bestaande uit door onze koks gekruid en gebakken rundergehakt en een heerlijke jus. Met daarbij gesneden gekookte prei, licht aangemaakt. De kruimige gekookte aardappelen completeren de maaltijd. Aan deze maaltijd is door onze koks helemaal geen zout toegevoegd.

  € 7,99
 • € 8,15
  1 x

  Deze natriumarme oftwel zoutarme stamppot boerenkool wordt in onze keuken op tradionele manier bereid met zelfgestampte aardappels. De bal gehakt is in eigen keuken bereid van gemengd gehakt, is sappig en smaakvol. Tijdens de bereiding is er geen zout toevoegd aan deze maaltijd.

  € 8,15
 • € 7,99
  1 x

  Een verrukkelijke natriumarme oftewel zoutarme maaltijd, met een heerlijke bal gehakt van rundvlees. De gehaktbal is door onze eigen koks gekruid, zonder toevoeging van zout. Met een fleurige mix van doperwten en worteltjes. De lekkere gebakken aardappeltjes completeren deze zoutarme maaltijd. 

  € 7,99