Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Elke dinsdag en vrijdag tussen
  17.00 en 22.00 uur
 • Met bevestiging per e-mail en sms
 • Proefpakket voor € 19,99
  en € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 42,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten

Bestellen zonder internet?
Bel 0294-230307

Tafeltje dekje bezorgt ambachtelijke maaltijden aan huis

Tafeltje dekje van 'kantenklaarmaaltijden.nl' bezorgt ambachtelijke maaltijden aan huis bij particulieren thuis. In onze tafeltje dekje service bezorgen we maaltijden bij senioren maar ook bezorgen we maaltijden aan huis bij jongeren en gezinnen die zelf niet elke dag willen koken.

Onze maaltijdservice is een moderne variant op de traditionele tafeltje dekje voor wat betreft het bezorgen van maaltijden aan huis. We kunnen geen warme maaltijden aan huis bezorgen. Wel bezorgen we heerlijke, ambachtelijk bereide kant en klaar maaltijden aan huis die heel eenvoudig verwarmd kunnen worden in oven of magnetron. Zo maakt de tafeltje dekje van 'kantenklaarmaaltijden.nl' het mogelijk om elke dag thuis te genieten van heerlijke kant en klaar maaltijden. Beoordeel zelf de kwaliteit en bestel een proefpakket. In het proefpakket zitten vier maaltijden voor slechts €19,99. U kunt kiezen uit Hollandse-, buitenlandse- en vegetarische maaltijden.

Hoe werkt tafeltje dekje?

In onze tafeltje dekje leveren wij maaltijden die ambachtelijk bereid zijn door de koks van onze keuken. Eerlijke en smaakvolle maaltijden zonder kunstmatige smaakversterkers. U treft dan ook geen slechte e-nummers aan in onze tafeltje dekje maaltijden. Bovendien hebben onze gezonde kant en klaar maaltijden een uitstekend behoud van vitamines en voedingsstoffen. Groot voordeel is dat onze maaltijden vriesvers zijn, waardoor ze minimaal 6 maanden houdbaar zijn. De maaltijden die u via tafeltje dekje bestelt zijn geschikt voor zowel ovens als voor magnetrons.

Proefpakket bestellen bij tafeltje dekje

In onze tafeltje dekje kunt u ter kennismaking met onze maaltijden een proefpakket van vier maaltijden met korting bestellen. Elk proefpakket biedt vier verschillende maaltijden voor €19,99. U kunt kiezen uit Hollandse-, buitenlandse- en vegetarische maaltijden. Zo kunt u enkele maaltijden bestellen om thuis te proeven. U bepaalt zelf of u daarna nogmaals wilt bestellen, want onze tafeltje dekje is geheel vrijblijvend. U hoeft geen abonnement te nemen en u bent niet verplicht om nog een tweede keer maaltijden te bestellen. Bekijk onze proefpakketten.

Tafeltje dekje kosten

De kosten van tafeltje dekje verschillen per gerecht. We hebben namelijk een ruim aanbod in onze maaltijden, waardoor de kosten ook erg variëren.

U kunt alle gerechten die u op onze webshop vindt bestellen voor tafeltje dekje. Voor maar € 6,23 geniet u al van een heerlijke complete maaltijd. Zo kunt u onder andere kant en klaar maaltijden bestellen, maar we hebben ook heerlijke soepen voor €1,90. Wanneer u aan het diëten bent, moet u natuurlijk ook gewoon gebruik kunnen maken van tafeltje dekje. Hierom kunt u bij ons ook verschillende dieetmaaltijden bestellen. Wilt u grotere aantallen bestellen? Bekijk dan onze maaltijdpakketten. Of wilt u liever eerst kennismaken met onze maaltijden? Bestel het proefpakket en beoordeel zelf de kwaliteit van onze maaltijden.