Thuisbezorgd

 • In heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
 • Bezorging op dinsdag of vrijdag tussen
  9.00/11.00 uur of 18.00/20.00 uur
 • Proefpakket 4 maaltijden € 25
  geen bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 50,-
  slechts € 3,95 bezorgkosten
 • Bestellingen vanaf € 85,-
  géén bezorgkosten
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.
Proefpakket zoutarme kant en klaar maaltijden populair Bekijk groter

Proefpakket 4 natriumarme populaire maaltijden inclusief bezorging

Vier populaire zoutarme maaltijden in één proefpakket. Een afwisseldende keuze van vier natriumarme maaltijden die u zelf thuis kunt proeven. Al onze zoutarme maaltijden worden ambachtelijk bereid zonder toevoeging van zout.

Meer details

€ 25,00 incl. btw

Samenstelling

Type Dieetmaaltijden

Meer informatie

Proefpakket ter kennismaking met onze maaltijden.

Ter kennismaking met onze kant en klare zoutarme maaltijden van hoge kwaliteit kunt u dit aantrekkelijk geprijsde proefpakket bestellen. U ontvangt dan vier heerlijke zoutarme maaltijden voor 25 euro inclusief gratsi bezorging. U kunt alleen bij uw eerste bestelling proefpakketten bij ons bestellen. Zo kunt u geheel vrijblijvend zonder verplichtingen onze zoutarme maaltijden thuis proeven. 

Vier kwaliteitsmaaltijden.

Dit proefpakket bevat 4 verschillende zoutarme maaltijden. Vier heerlijke maaltijden, ambachtelijk bereid door de ervaren koks in onze keuken. Onze keuken kiest voor uitstekende ingrediënten, voegt geen zout toe aan de natriumarme maaltijden, gebruikt géén kunstmatige smaakstoffen en bereidt de maaltijden op traditionele wijze. Kwaliteit voor elke dag.

U kunt één of meerdere proefpakketten bestellen ter kennismaking met onze maaltijden.

U kunt één of meerdere proefpakketten bestellen op uw eerste bestelling ter kennismaking. De bezorgkosten blijven dan gratis. Wilt u naast uw proefpakket ook een enkele maaltijd, een soepje of een bijgerecht bestellen, dan kan dat ook. Ook dan blijft de bezorging gratis. Wilt u naast uw zoutarme proefpakket ook een proefpakket met 'normale maaltijden' bestellen? Ook dat kan en ook dan is de bezorging gratis. Wel blijft gelden dat u maar éénmaal per huisadres een bestelling met één of meerdere proefpakketten kunt doen. 

Inhoud

 • € 8,65
  1 x

  Een heerlijke natriumarme maaltijd. Het sukadelapje is op traditionele manier langzaam gegaard, zonder toevoeging van zout tijdens de bereiding. De gekookte sperziebonen zijn licht gekruid. Daarbij mooie kruimige aardappelen. Het is een heerlijke zoutarme Hollandse maaltijd. 

  € 8,65
 • € 8,15
  1 x

  Deze natriumarme maaltijd bestaat uit een heerlijke hachée, bereid met met ouderwetse hachéekruiden en ui maar zonder toevoeging van zout. De rode kool is met lichtzoete appeltjes bereid. De gekookte aardappelen zijn kruimig. Een heerlijke, ouderwets lekkere zoutarme Hollandse maaltijd.

  € 8,15
 • € 8,15
  1 x

  De natriumarme nasi goreng is mild Indonesisch gekruid zonder toevoeging van zout door onze koks. De nasi is goed gevuld met Oosterse groenten en stukjes ei. De saté is bereid van kippendijvlees en is heerlijk mals. De kipsaté zonder stokjes is met een heerlijke pindasaus overgoten. Een verrukkelijke zoutarme Indonesische maaltijd.

  € 8,15
 • € 8,15
  1 x

  Een heerlijke zoutarme maaltijd. Een prachtige slavink van de keurslager, traditioneel gebakken door onze koks en voorzien van een heerlijke jus. De gekookte snijbonen zijn lichtgekruid, zonder sausje. De aardappelpuree is lekker smeuïg en wordt in onze keuken ouderwets gestampt van gekookte aardappelen. Een echt lekkere zoutarme Hollandse maaltijd. 

  € 8,15